Kattinvasion i Riksdagen i morgon

fryser
I morgon tänker Djurskyddet Sverige dela ut hittekatter till alla ledamöter i Riksdagen, enligt en nyhetsrelease. Jag skulle bra gärna vilja veta vad det  står på deras gröna etikett i halsbandet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kattinvasion i Riksdagen i morgon”

  1. Mjau, jag är nog rätt osäker på det – de är nog vana att få allt möjligt och frågan är vad det egentligen står på de där gröna lapparna… Suck. Hoppas kan man ju dock att det är nåt vettigt! TassKram Wikki

   1. Jag tror mer på jultomten än den där organisationens engagemang i hemlösa katters situation. Det här var en PR kampanj för att det ska bli klirr i kassakistan. Annars hade de redan från början haft en person med kunskap om problematiken i utredningsgruppen.

 1. Djurskyddet talar med dubbla tungar. Johan Beck-Friis från Djurskyddet som delaktig i utredningen har verkar emot för ex TNRM och sett avlivning som alternativ för de redan hemlösa skygga katter som finns därute. Vill Djurskyddet Sverige göra skillnad så får de se även de skygga hemlösingar som finns därute och lyssna på den erfarnhet som finns till lösningar.

  Tyvärr ser jag detta bara som ett Jippo då de inte verkar ha något intresse av konkreta förslag för de redan hemlös!

  Tassar
  Solise,Vilda,Elvan, Rosetta o akutmissen Aqua

  1. Mjau – det är precis därför jag skriver att jag bra gärna skulle vilja veta vad det står på den där gröna lappen! Det som dessa små gosedjur kostar kunde ha räddat ett par katter istället… TassKram Wikki

 2. Hade Djurskyddet Sverige använt en mer initierad och intresserad person som deras representant i utredningen hade vi sannolikt redan haft en ny och BRA djurskyddslag. Nu är det här bara ett populistiskt spel för gallerierna. Allt för att få uppmärksamhet i pressen. Vore de genuint intresserade av de hemlösa katternas situation och hur man ska få myndigheterna att på ett bra sätt samarbeta med kattorganisationerna skulle sånt här inte behövas. Tur för katterna att SVEKATT finns! Vem skulle annars se till att röra om i grytan så att de mest utsatta fick en röst?

  1. Helt rätt! Jag jamar min åsikt i ett purförskt inlägg just nu – Åsa Hagelstedt ger inte nåt förtroende direkt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *