Lek med en katt i Dallas?

Via IPetCompanion kan du leka LIVE med katterna på ett katthem i USA!
play
Det går att ”fotografera” katterna man ser, och styra webkameran:dallas2
Här har jag nyss kikat in hos ett soligt katthem i Dallas:dallas4
Och de här missarna finns i Idaho: IDAHO2
Man får tassa in och sköta ”playroom” i två minuter åt gången – spinnande!!!lek
Vad hittar du för cool katt att spana på, där borta i staterna???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *