Nya Kattstjärnor

Det tillkommer ständigt nya coola katter på nätet, här är några av dem:

Sir Stuffington, en liten ”pirat-katt” som hittades skadad med bruten käke och ett förstört öga – han klarar sig bra med ett öga efter att det förstörda opererats bort, och håller just nu på att växa upp till en stilig kille med ett skönt ”grin”! Tardar Sauce, varning för konkurrens!
stuff

En kattjej med ett störtskönt grin är Princess Monstertruck! (Jag gillar hennes häftiga namn… Matte, kan inte jag också få ett sånt extranamn? ”Wikki the CableDestroyer”!!?) Den här prinsessan gick förr hemlös på New Yorks gator – nu designar hon egna kläder!
pmo

Och så har vi Lucky, katten som överlevde att bli indränkt i frätande syra… Här har jag valt att visa en av de mindre läskiga bilderna på de hemska såren. Det första katthemmet som Lucky kom till gjorde inte mycket för att ge vård på grund av ”överlåtelsereglerna”, och han fick hjälp först 5 dagar senare av HART istället. Det blev en komplicerad konvalescens, men Lucky visade sig vara av segt virke. I dag lever han lycklig, som namnet visar, i eget hem, men hjälper medkatter via sin FB.
lu

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *