Jultröttheten slår till…

IMG_7705
Balkongen högst upp som lyser av ljus, den är vår. Men själv har jag blivit alldeles matt efter julstöket, är som ett utblåst ljus och tänker nu bara ligga i mattes knä och slappa! Resten av kvällen!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jultröttheten slår till…”

    1. Mjau, jag hoppas verkligen att det varit till glädje! Det är så viktigt att Hittekattsbandspengarna kommer till nytta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *