Yoga för Örebro katthem

0
Mjau, jag höll på att glömma bort att berätta om Punk-Rock-Yoga-Love-eventet för Örebro Katthem som var på Luciadagen! Förlåt!!!IMG_7524
Ett verkligen annorlunda yogapass bjöd Maria på, arrangerat för att värma frusna tassar och fylla tomma små kattmagar! I den varma och mysiga yogastudion högst upp under taket på Nygatan 38 träffades ett gäng katt- och yogaentustiaster och dessutom blev det hela filmat!
IMG_7530
Men oj vad svårt det var att fånga yogande Örebroare på bild! Det här var minsann inte den stillsamma kontemplerande yoga som kanske är formen man normalt tänker på!
IMG_7548
Här var det hårdrocksposé och gitarrkrossarsving, headbanging med hela ryggraden och ”horns up” så det stod härliga till!
IMG_7574
Här har vi ett par duktiga katthemsrepresentanter som ger järnet!
IMG_7594
Och Maria, hon är lika mycket katt som yogaledare – tack för en fanTASStisk och oförglömlig kväll!
IMG_7613
Ja visst ja, Stora matte var där också, och höll föredrag om katthemmet till en krånglande powerpointpresentation… Och så såg vi hur de snälla deltagarna lade slantar i katthemmets insamlingsbössa. Kurr vad bra!

Den som vill prova yoga kan vi tipsa om en Last Minute X-mas Yoga den 22/12! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Yoga för Örebro katthem”

  1. Hihi, den kursen behöver inte vi tassa på, för vi är redan fullpälsade yogaexperter – precis som alla andra katter 😀
    Vi önskar er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år ♥
    Kramar och tassklappar

    1. Mjau, kattyoga är det bästa som finns – människorna har mycket att lära av oss! NosPuss Wikki
      PS God Jul till er också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *