Wikkis julkalender – Lucka #15

kal15
Oj vilken dimmig söndag, och dimman har spridit sig över kalenderrutorna! D v s jag ”frostar” varje öppnad kalenderlucka lite, så att man ska se vilka som är kvar! (Om man inte begriper sig på hur adventskalendrar fungerar så kan det ju vara lite förklarande – men jag tänkte också att det skulle vara lite piffigt!
Här har vi i alla fall nu lucka nr 15, dagens lucka och porträttet på den är faktiskt lite likt Rita, som var dagens väntande katt:
15
Och nu ska vi skicka vår JulKlapp, 500 kr från mig och Hittekattsbandet till alla vänner på Kattakuten i Norrbotten, ”Kattinorr”, och önska en riktigt God Jul! Kurr kurr kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #15”

  1. Tusen tack för att lilla Rita fick vara kalenderflicka och att det fanns 500 pengar där :):) De pengarna kommer att hjälpa fler tassar in i värmen. Hittills i år har vår förening skrivit in 207 missar. Jag är bra på att räkna och får det till 828 tassar in!
    Puss puss från Fjutten och alla tassar i Morrbotten!

    1. Bra jobbat, Fjutten! Skönt att matte har någon som hjälper henne med tassräkningen! Önskar jag kunde ha delat ut mer slantar men man får ge det man kan! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *