JulTasserierna är t o m i kväll! Skynda er att vara med!

daily-gifdump-194
Ta chansen att fixa något fint! Jama iväg ditt bidrag till JulTasserierna som du hittar här:
LÄNK till Första JulTasseriet T20
LÄNK till Andra JulTasseriet T21
LÄNK till Tredje JulTasseriet T22
LÄNK till Fjärde JulTasseriet T23

Fånga bollen! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “JulTasserierna är t o m i kväll! Skynda er att vara med!”

 1. Hej
  kikar in lite bara, fin blogg du har.
  jag bloggar också med metrobloggen.
  men jag har fått problem med nån pluggin
  som heter bad behavor, vet inte var den kommer ifrån.
  men blockerar alla kommentarer på min blogg.
  har försökt fråga runt men fattar nada.
  inget du märkt av??
  ha det fint i jul
  /Karin

  1. Ja de har stökat om nånting med bloggen igen, inget är sig likt… Men verkar ändå få kommentarer här så jag kanske har klarat mig från oönskade plugins… Är livrädd för sådana. Hade nåt spamskydd som spökade i en tidigare upplaga och den som kommenterade mer än 2 gånger blev spärrad, ganska fånigt eller hur?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *