Stora matte lussar lite ovanligt?

Vi tror att hon missuppfattat hur en Lucia ska ha ljusen!
IMG_1601

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Stora matte lussar lite ovanligt?”

    1. ”Sankta Stora Maaatteeee…. Ljusklara käring! Sprid i… Sprid kattegooodis till vår förtäring!”
      Jag har just re-designat Luciasången! NosPuss Wikki

  1. Men Wikki…

    Stora Matte kör ju med Nytänk! Det måste man ju göra när det gäller att hjälpa djur, så varför skulle man inte göra det när det gäller lucialjus…?!

    För övrigt är det en jättefin bild! (men var är ”lussekatterna”? *fniss*)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *