Wikkis julkalender – Lucka #10

Äntligen kan vi kasta oss över Adventskalendern igen:
kal10
Tomtekatten har spillt mjölk på nio luckor men den tionde är ren och fin så den öppnar vi nu för alla nyfikna väntande katter:
10
Här sitter en finurlig liten sköldpaddsfärgad flicka och jamar hej till dagens väntande katt, som heter Sotan och kommer från… Just det: Djurskyddet Kristinehamn!!! Grattis alltså, nejmjau, GOD JUL menar jag: Ni får en liten julklapp på 500 kr från Hittekattsbandet och mig! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #10”

  1. Nu jamar du emot dig själv, Wikki – vem är det som berättar om allt man kan få för 500 kronor i ett annat inlägg? *blinkar busigt*

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *