Wikkis julkalender – Lucka #8

kal8
Så blir lucka efter lucka lite ”mjölkiga” och idag når vi lucka 8 som öppnas av katten Amalia! Det var hon som väntade i vårt morgontidiga inlägg!
Och det är väl lika bra att svänga upp luckan och avslöja:8
Att här bakom gömmer sig:
Djurskyddsföreningen Hitta Katten i Enköping!
De får dagens lilla julklapp på 500 kr från Hittekattsbandet och mig!
God Jul till er alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #8”

  1. Tack snälla! Vi har haft box fadder träff i kväll. Med god jul smörgås och kaffe, alltid så trivsamt. Alla våra katter viftar på svansen och spinner högt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *