Grantävling på mattes jobb

IMG_7371Alla som ville utav butikerna och verksamheterna i Mariebergs köpcenter fick vara med i en julgranstävling där temat gick ut på att skapa en julgran i butikens profil. Eftersom matte är duktig på att dekorera så tyckte hennes chef att ”Vi ska vara med och tävla, du får fixa granen!”…

Och jobbar man på en mexikansk grillrestaurang med tex-mex och liknande på menyn, ja, då var ju möjligheterna att skapa en annorlunda granklädsel ganska självklara!

På bilderna här är granen inte helt färdigprydd, det har tillkommit guldglitter och annat. Men här finns majschips, chilifrukter, lime- och citronskivor – säg mig: När såg du en julgran med vitlök i senast?!!IMG_7374
IMG_7378
Jag tycker det är riktigt SNYGGT!
Men matte tror det är svårt att konkurrera med den här granen:
gran
Annars finns det ett annat julträd (Utom tävlan!) i köpcentret som jag verkligen skulle vilja ha här hemma som permanent inredning, det vore nåt att klättra i:
IMG_7372

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Grantävling på mattes jobb”

    1. En absolut *dreggel* lysande idé! Ni är genier! Matte! Dekorera genast om granen! Maaaatte!!! Hon spelar döv, suck… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *