Sniff sniff sniff…

wikki
Jag får inte fram ett enda jam, jag är matt i tassarna och våt på nosen av rörelse!
Att jag, en liten Vivalla Fluff, fått bli porträtterad av Stina!

Släng er i väggen, Zorn och Carl Larsson!
Det här tassar högre än nåt som ni nånsin åstadkommit.
I alla fall i mitt lilla katthjärta!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Sniff sniff sniff…”

  1. Mjau, jag är så lycklig! Och hoppas att den här bilden kan bli kattuerad på matte en vacker dag! NosPuss Wikki

  1. Mjau, en originalmålning *kurr kurr kurr* och den ska bli min vid jul, säger matte! *gladaste Wikki i världen* TassKram Wikki

 1. Vi tycker att du förtjänar det, Wikki, för många av dem som får sina porträtt målade har gjort något bra för världen och bland dem hör du hemma!

  Kurr från Majsan, abbemissa.

 2. Vilken fantastisk julklapp du får!! Tänk att kunna måla såååå vackert och levande. Titta bara på pälsen som sticker ut ur öronen, så naturligt och fluffsigt att man nästan tror att bilden är levande!

 3. Hej!
  Tårar på nos och kind här.
  Det är så kattsligt vackert.
  Stina vet hur vi fyrbenta vill bli
  avbildade hon är katternas
  konstnärinna.
  Kramis jamis Goliat med familj

 4. Hej igen!
  Glömde att skriva, om någon verkligen
  är värd ett portätt så är det du Wikki
  som gör så mycket gott för alla andra.
  Vad mjaumar Nova om tavlan?
  Kramis jamis igen Goliat med familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *