Wikkis julkalender – Lucka #5

kalender5Mjau, är det någon som nu lyckats lista ut vilket katthem som gömmer sig bakom den här fina kalenderluckan?
5
Visst var det så här: Den väntande svarta katten heter Killroy och han finns hos Södertälje Katthem, som alltså är mottagare av dagens julklapp!!! God Jul, kära vänner!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *