Vinnare i auktionen: Maria Rizell Hegg!

I kväll vet jag någon som tänker på sin Lester…
IMG_2684
Tavlan ”Laserblicken” går till Maria för 3 200 kr, som delas mellan Örebro Katthem och Stockholms Katthem! Grattis till alla!
Och det varmaste tack till Stina ”Eyescreamtattoo” Nyman som donerat denna tavla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vinnare i auktionen: Maria Rizell Hegg!”

    1. Tänk om man kunde teckna sså där fint? Svanspensel och klopennor har jag ju, men resultat blir inte så proffsigt tyvärr. Suck. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *