Mer julklappstips

Jag har hittat en söt liten bok med katten The Bear på omslaget:
bok
Lite forskning kring boken för mig till det här kattgänget:
tomcox
Osäker på vem som är vem har jag i alla fall listat ut att Shipley, Janet, Little Bear, och Ralph är namn på några av dem… Deras husse Tom har också skrivit flera andra böcker, av vilka jag nämner ”Under the paw” och ”Talk to the tail”, ja, för övriga verk är inte så kattorienterade. Men vill man läsa om Tom och hans liv som manlig motsvarighet till en cat lady d v s a cat bloke, så hittar du böckerna t ex HÄR.
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mer julklappstips”

 1. Mjausan, vår matte är urdålig på engelska, då kan hon inte köpa den 🙁
  Då får hon bara *traggla sig* genom den, då är det bara jobbigt säger matte. men hon har lyckats hitta boken om: Bob, gatukatten, mjusan så glad matte blev. Ska tydligen finnas ngn bok som heter Gubbe och katt oxå har vi hört jamas om.

  Tass tass

  1. Mjau, boken ”Gubbe och katt” av Nils Uddenberg kan vi rekommendera, den är verkligen trevlig! NosPuss Wikki
   PS. Det där med dålig engelska ska man inte skämmas för! Kan man lite lite så ska man istället vara stolt över det man KAN – för det är INTE dåligt, utan det är en kunskap som är en tillgång och faktiskt räcker till i många sammahang alldeles utmärkt! Man kan det man kan!!! Buff!

 2. Vår matte säger att Tom även har en stående kolumn i tidningen Your Cat. Hon kan rekommendera tidningen till den som tycker engelska är ok säger hon. Vi tycker den är lika skön att ligga på som alla andra tidningar.

  1. Mjau, den tidningen ska vi titta närmare på! Personligen tycker jag att dagstidningar, wellpappkartonger och bruna påskuvert är snäppet bäst att ligga på! Inte för glättigt papper liksom. Och julpresentspapper är skoj! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *