Låt oss spinna för HELANDE!

Jag önskar att jag kunde spinna mitt HELANDESPINN så högt och häftigt att det lagade ALLT! Men nu måste ni hjälpa mig med att SPINNA för alla våra vänner som behöver det:

Vår kära vän Roxy, i duon Sambo&Roxy, vars njurar inte är bra, och frågan är om det går att hitta medicin som lindrar en tid till!? Å vi spinner för dig, här du det, Roxy!
gj roxy
Och på sin FB ber Colonel Meows matte ”Colonel needs YOU. He has been in the hospital and the doctors don’t really understand what’s wrong with him. He needs YOU to send your amazingly good energy, vibes, and prayers. He has already survived a 50/50 chance surgery, a blood transfusion that they THOUGHT would send him into heart failure and now we need YOU to get him out of the woods. He’s a Colonel. And right now he needs his soldiers. Spread that frown and send your recovery and healing vibes ASAP. He told me it was an order.” Vi spinner för dig också! TassHonnör!
cm

Sist men inte minst: Idag opereras mattes älskade mormor och våra tankar är hos henne –
vi spinner så att taket lyfter!
heart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Låt oss spinna för HELANDE!”

  1. Vi tänker på din mattes mormor och ber för henne! Vi ber också för Roxy nu när njurarna inte är så bra och just idag har vi fått veta att Immas njurar är mycket dåliga igen. Vi ska försöka med njurfodret ”Renal special” – både blöt och torrfoder – och vi hoppas att vi ännu en gång ska kunna klara Imma. Kanske också ett bra foder för Roxy?

    Många kramar
    Vi tackar också för igår. Det var väldigt trevligt!

  2. Vi spinner allt vi kan både för dem du berättar om och för dem som kämpar utan att ha någon som berättar om det eller ens någon som vet att de finns. För alla er spinner vi ikväll och hoppas att imorgon är världen bättre än idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *