Fler att spinna för!

Nu har vi nästan nollställt SnuffeFonden för att hjälpa våra kattvänner! Å vad jag önskar att jag hade obegränsat med slantar att sätta in, så att det fanns vård för ALLA katter som behöver…

Så i kväll spinner jag alldeles jättemycket också för lille Paddy:
paddy2
Han ser allt annat än kry ut, och antibiotikan tar inte… Stackars matte är ifrån sig av oro, och jag lider med dem! För detta är en matte som gjort och gör allt som står i hennes makt, och kämpar! Veterinären hade rekommenderat luftfuktning så Paddys matte tappar upp varmt vatten i badkaret gång på gång… Kämpa kompis!!!

Spinner för Putte, för alla katter och mattar och hussar nu!
Spinner för min matte, fast hon är bara vanligt förkyld…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fler att spinna för!”

  1. Hej Wikki, inte bra att Snuffefonden snart är tom! Vi tassar in ett litet bidrag idag! Måste vara som en skänk från ovan att få hjälp från fonden för de som är i behov av detta!
    Tasskramar Sven å Räkan
    ps. jag var ju jättesjuk som kattunge när matte hittade mig övergiven och ingen försäkring fanns ju då den första tiden. Det kostade måååånga pengar å dagar på djursjukhuset innan jag blev frisk. En del människor tyckte matte var knasig som kostade på en katt! så mycket men matte säger att det var värt varenda krona!

    1. Alla bidrag är välkomna, små slantar är också hjälp! Tack snälla Sven och Räkan! NosPuss Wikki
      PS Ja alla missar är viktigt att ta hand om – de är värda varje krona! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *