Nyss infångad…

holmen
Den ”skranglige” Holmenkatten är inne! Oj vad han är mager!
hammar2
Nu får han små pytteportioner mat så att inte magen ska bli överbelastad, och han är nyfiken och klappbar! Bra  jobbat, infångarna på Örebro katthem!!!
hamnen

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nyss infångad…”

    1. Mjau, mat har han försett sig med – t o m havregrynspåsen öppnade han… Hoppas det inte leder till magont! NosPuss Wikki

  1. O, så vacker han är! *spinner* Man kanske kunde byta ut Philemon mot honom? *rodnar* Äsch, vad jamar jag?!?

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *