Vi spanar och vi lyssnar…


Tänk att det fanns inte många bloggkatter när jag tassade igång den här bloggen – och nu är vi MASSOR av kollegor i bloggbranschen!  Visst är det toppen!

Tipsa mig gärna om din kattblogg saknas i min sidokolumn ”Wikkis vänner” så ska jag länka där till dig! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vi spanar och vi lyssnar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *