Jag hör regnet vräka ned

Men jag skulle ju så mycket hellre vilja vara en solkatt, bara ligga där, i solgasset…
skuggad
Ni vet, sådan där skön sol som värmer i pälsen utan att bränna, och som gör att det gnistrar som små regnbågar längst ut i varje hårstrå om man tittar noga!
sola
…Och jag tror att de känner likadant, varenda hemlös liten kisse som tassar runt där ute i blöta och mörker just nu!

Gör skillnad: Stöd Ditt Lokala Katthem! Det gör jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag hör regnet vräka ned”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *