Tack Grizzly och Grizzlykunder!

grizzly
Vi kommer att få 1 247 kg kattmat till Örebro Katthem! HEEEELT otroligt!

Hoppas att Grizzly fortsätter ha sådana här kampanjer och fler katthem får förmånen att gynnas! Säkert kommer fler djurmatsproducenter också att hjälpa till på detta sätt – för de vet så väl vilken god sak ett sådant här stöd innebär för katthemmen! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack Grizzly och Grizzlykunder!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *