Livbojen på Loppis i Eskilstuna idag!

liv
Om du råkar vara i Eskilstuna idag, passa på att gå på ”BarnLoppan” vid Parken Zoo och handla något vid Livbojens bord!!! De söta kattungarna som lagt sig i matfatet är ett par av Livbojens senaste skyddslingar, den vänstra är tingad men den högra, killen Mumin, vill ha ett hem! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *