Ung vänster tar tyvärr inte katter på allvar


vänster
Ledsen, Ung Vänster i Kalmar, men ni har missuppfattat situationen till 100%!!! (Klicka på bilden så förstår du mer! Kanske!)

1. Kattungar bryr sig fullständigt NOLL om er och om politik. De letar efter fluffiga leksaksbollar att busa med – eller försöker över huvud taget hitta en plats där de ska kunna överleva vintern utan att svälta eller frysa ihjäl.
2. Jag förstår att ni bara lattjar med texten, men tänk om ni faktiskt tog och gjorde ALLVAR av ert ”Upp till katt” med seriös vilja?

Jag lade in följande kommentar och den verkar de inte ens vilja godkänna:
”Vet ni vad, Ung Vänster, ta en titt på de förtryckta katterna i verkligheten…
Dem som man inte driver lite lätt med eller skrattar åt, dem som behöver tas på allvar: De hemlösa katterna som saknar status, värde och röst i samhället!
Mjo förresten vi har en KattO, skapad av Svenska Kattskyddsförbundet (Ett förbund av katthemsföreningar som gemensamt verkligen kämpar för katters rätt http://www.svekatt.se) och den vill vi INTE ha förstatligad, den bör vara fristående på alla sätt!
Ta och ge ett bra stöd till ert Lokala Katthem! Bli de första i politiken som på allvar sätter katters välfärd på agendan också! TassKram Wikki”

Och så lade jag med en länk till ”Varför katter blir bra politiker”. Hoppas bara att Ung Vänster är moget nog att förstå humorn! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ung vänster tar tyvärr inte katter på allvar”

 1. Bra jamat!

  Lågt att försöka vinna sympati med gulliga kattungar när de gjort noll för att förbättra skyddet för oss under sin tid vid makten med S. Har inte hört några förslag eller krav på djurskyddsutredningen?

  Vi är varken höger eller vänster. Vi vill leva och önskar att de som fortarande är ute i kylan får en chans och framför allt att inga fler hamnar i kylan.

  Tassar
  Solise, Vilda, Elvan o Rosetta + Aqua (som gjorde mig nojig när hon gömt sig ett dygn utan att jag hittat gömstället ) Väl dags för blötmat så var hon bara där 🙂 Trodde jag kunde alla gömställen i lgh 😮 ) Har mer att lära )

  1. Kurr, vi är också polikattiskt neutrala. Vi för vår egen agenda: Hem och status åt alla katter, oavsett färg och sort!
   Mjau vad busig Aqua är! Hemliga ställen har vi nog lite här och där… Hade ett jourhem där kisse kröp genom kylskåpets underkant, bakom en lös sockel och in UNDER fasta köksskåpen. En annan kisse tog sig upp bakom köksfläkten (Du kan tänka dej via flottigt fläktfilter hur slemmig hon blev!) och in i ventilationen. Fick montera ner hela fläkten när kisse inte kunde backa ut… Eller missarna som bodde i en husgrund med cirka 30 olika utgångar. Ja du vet säkert fler exempel! *blink*
   NosPuss Wikki

 2. Det var ett bra inlägg. Hoppas ung vänster tar det på allvar. Det vore på tiden att nåt parti tar oss katter och våra problem på allvar.

  1. Mjau, vill Ung Vänster vifta med kattungar så får de ju gärna göra det seriöst!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *