Det viktigaste

Nu är vår finaste gottisburk på plats i köksskåpet! Det tog lite tid att hitta flyttkartongen där den gömde sig! Nu ska vi bara hitta godisbytta nr 2…
IMG_6528
Apropå att hitta saker så funderade matte i morse på om hon stängt in Nova i klädkammaren, badrummet eller gästrummet. *fniss fniss* Men jag visste minsann var hon gömt sig, men jag jamade inte ett enda litet mjau om det!
IMG_6529

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det viktigaste”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *