Identifikationsproblem…

JAG är inte helsvart, säger Tigeris…
IMG_6360
Inte jag heller. förklarar långbenta Lord Calvert.
IMG_6359
Svartsköldpadda men inte helsvart, det är jag, Jellina!
IMG_6361

Och vi är alla olika:
IMG_6366
Så vem av fyra helsvarta katter på Örebro katthem är detta?
IMG_6365
Inte jag! jamar Benson. Kolla, jag har t o m vitt i armhålorna!!!!
IMG_6370
Kom och hälsa på oss idag på Örebro katthems Öppet hus kl 13-16, det är ju ”Hittekattens dag”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *