Goda gärningar…

Till Örebro katthems 10-årsjubileum fick vi så många fina lotteri- och loppisgrejor av en massa människor! Mjau så roligt det var! VARMT TACK till alla er givare! En del blev över och kan få bli grund till något annat event, vi tar gärna fler tillfällen att fira!
045
Loa och Anette hade gjort vackra smycken som vi fick – de var så charmiga och både matte och Stora matte köpte! Så klart man stöder ”Sitt Eget Katthem”!
055
Sedan hade vi många generösa gäster och omtänksamma vänner som hälsade på…
062
Vi kan inte nämna alla, för somliga vet vi inte ens namnet på… Men en extra nosbuff till:
– Linnsen och Frank som skickade matte Karin med särskilt uppdrag!
– Max&Måns som lånade ut husse och Klosterkatterna som lånade ut matte till ihoppackningshjälp åt Stora matte av allt som fanns kvar efteråt…
– Och ett jättestort tack till alla alla alla många underbara katthemsmedarbetare som bar ut möbler och kokade kaffe, tog emot gäster och pratade katt och ordnade alla praktiska saker! Ingen nämnd men ingen glömd – ni gjorde ett toppenjobb!
016
Tack vare alla er som jobbar volontärt och alla er som ger av er kärlek och kommer till våra event och fyller katthemmets bössa kan t ex en katt med särskilda behov som lilla försiktiga Greyli ovan ha hopp om att hitta ett nytt liv i ett nytt hem – via Örebro Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Goda gärningar…”

  1. Ojojoj, nu är matte och hennes kjol med på tre olika bloggar… hade jam vetat att hon skulle bli fotomodell hade jam jobbat mer med hennes hållning och klädsel! 😛

    Och vi gjorde egentligen inget mer än skänkte vidare en papperslapp som andra hade skänkt istället för att ta den själva! 😀

    Nosbuffar

    1. Mjau det är ju det som är så fint . att hjälpa varann att ge vidare! <3 Visst känns det gott! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *