Ljuvlig helg!

IMG_6320
Tänk att vi fick så härliga solskensdagar på Örebro Katthems 10-årsjubileum i helgen!
IMG_6323
Och så många underbara vänner hade skänkt fanTASStiska smycken, hantverk, fikabröd och ljuvligheter att det var en ren fröjd!
IMG_6324
Särskilt roligt var det förstås att se vissa ting verkligen hamna hos ”rätt person” – samtidigt som det genererade en slant i katthemmets bössa!
IMG_6327
Stålis, han satt i fönstret och bara LÄÄÄÄÄÄNGTADE ut. Det syns inte så bra på fotot men han har en härlig svart fläck mitt på bröstet som ser ut som ett hjärta nästan!
IMG_6328

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ljuvlig helg!”

 1. Det var så trevligt att besöka er. Och att fikabrödet var gott, det kan jag intyga! Lycka till med de kommande 10 åren. <3

  Nosgos till alla fina katter och volontärer på Örebro Katthem

  1. Men jag tror att du glömde en påse med kattleksaker som hängde på en stol? Eller var det någon annan som glömde?! Virkade bollar och smörleksaker. Stora matte har den. NosPuss Wikki

 2. Roligt att det var så fint väder både lördag och söndag. Det var första gången på Örebro katthem och det var så roligt att se hur ni har det med alla katter som såg ut att ha det så
  bra. Förstår vad som menas med ”rätt person”. Det enda jag tänkte på var att jag skulle ha en porslinskatt med mej hem och såg inte det väsentliga. Är både blind och dum.
  Grattis till Max och Måns husse.

  1. Mjau nej! Du får absolut inte tro att jag tycker du är blind och dum! Mjau, du är en av personerna som verkligen lade hela hjärtat i att komma till katthemmets enkla jubileum och vi är jamsolut säkra på att rätt porslinskatt valde dig! Med kärlek! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *