ÄNTLIGEN ÅTER!

Inte nog med att jag blev fästingbiten och fick otäck salva under hakan igår – hela metrobloggen verkade uppslukad av någon dum cyberfästing och har nu lagom klöst igång igen! Morr!
IMG_6213
Men nu börjar den äntligen fungera så att jag kan visa lite vad jag, Nova, matte och husse och Stora matte slet med hela tisdagen: Packande!
IMG_6218
Jag bevakade alltsammans noga från en upphöjd plats! Matte muttrar nåt om att ALLA flyttkartonger har nedåtbuktande lock med massor av päls på….
IMG_6241
Sedan kan jag avslöja en bra sak: Vårt nya hemma har en speciell VÄKTARE:
IMG_6256
Matte tröstar Nova som är lite orolig över allt underligt som sker hemma:
IMG_6267
Men JAG tar det med full ro och 100% lugn. Alla leksaker är ju packade!
IMG_6196
Och vi är lovade en ny toalåda och en större balkong! Spinnande!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “ÄNTLIGEN ÅTER!”

  1. Spinnande! Kattonger är skoj men lite konstigt är det allt när det blir tomt över allt.Förstår att det är lite oroligt. Kommer säkert att bli jättebra! oNosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *