Vi är kattungar så kort tid

före efterLängtar du lika mycket efter den vuxna katten som ska följa dig i kanske 10, 15 eller 20 år, som efter den lilla kattungen, som du bara har från 12 veckor (Innan dess ska den vara hos sin mamma!) och en kort period innan katt-tonåren kommer, du gör du rätt i att adoptera kattungen! Din vuxna katt kommer att älska dig länge för det.
fore efter2
Men önskar du den nyfödda kattbebisen mer än något annat så finns bara ett sätt: Bli jourhem åt en dräktig hittekatt och hjälp henne att få sina ungar i trygghet, samt ha dem att växa upp hos dig… Den hjälpen kan du ge om och om igen!

httpv://youtu.be/SyNZiCb5ptE

grey
Visst finns det massor av söta katter som skulle kunna bli bra föräldrar…
Goober_Grown_Up[1]
Men det finns tillräckligt med hemlösa katter som föds, så det är bättre att ta hand om en sådan kattunge, än att medvetet avla fram fler!
v1 v2
Och kärleken du får från en hittekatt överträffar det mesta
– de är de tacksammaste katter som finns!
v3
Så om du drömmer smått, tänk på att stort följer – inte tvärt om. Är du beredd på det?!
vux

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi är kattungar så kort tid”

  1. **Och kärleken du får från en hittekatt överträffar det mesta
    – de är de tacksammaste katter som finns**

    Det kan jag verkligen hålla med om.
    Chicko var en hittekatt från KKS och jag märkte vilken kärlek jag fick av honom, så därför jag saknar honom så ENORMT mycket nu 🙁 Gullekatt som han var.

    Tass tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *