Mera Hittekattsband!

Det är ett sant nöje att göra och sprida Hittekattsbanden! I måndags tassade matte och jag iväg 30 band till Kattstallet i Åkeshov, 30 band till Evas katthem i Skara och 50 band till Stockholms katthem. Nu har vi monterat ihop 40 band till, så att vi har till Örebro Katthems jubileumshelg den 24+25/8:
002
Kom och köp! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mera Hittekattsband!”

  1. Wikki och crew! Stockholms Katthem är jätteglada att ni hann göra alla band trots flyttbestyr. Om ni bor i Stockholm och känner ett sug efter omgående leverans av Hittekattsband så kommer vi att sälja dem från vårt bord på Blockets loppis på Norrbro, lördag 17 augusti kl. 11-18.

    Nästa helg blir det en tur till Örebro för att fira 10-årsjubileum <3!

    1. Vid det här laget har ca 2800 band tillverkats. Men just nu har vi flyttpaus i tillverkningen! Om vi behöver assistans ska vi absolut jama till! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *