Badrum – intressanta att bevaka!

Har ni tänkt på hur mycket mystiskt människorna har för sig i sina badrum?
En bra badrumsspaning börjar med att hitta en utkiksplats!
badkar
Teamwork kan vara lämpligt:
2987842594_3e1a9c8d4a_z
Man ska se upp så att man inte själv hamnar i det blöta!inte bada
Vissa människor känner nog igen det här:
kalsong
Den här hussen försöker förklara hur människotvätt går till:
165435256_a0a71e3233
Hur nödig är du på en skala 1 till 10? Precisera, annars flyttar jag mig INTE!
How-bad-do-you-really-need-to-go
Jag gillade inte heller det här duschdraperiet!
cat-in-the-bathroom-1
Att stänga oss katter ute är en omöjlighet!
Xw1wR

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Badrum – intressanta att bevaka!”

  1. Skrattar! Elvan här gav mig en våt överraskning på julafton. Hade tappat upp badkaret o kikade på Nyhetsmorgon. Hör en en duns o springer till badrummet. Ser en dyngsur svart golvmopp springa iväg med våta spår. Var sista gången han o Rosetta lekte i badkaret 😉

    Pälsen luktade gott o var fin efteråt iaf.

    Tassar

    Solise, Vilda, Elvan o Rosetta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *