I kväll är det fest

Mjau, vi bloggkatter smyger iväg på cyberkattfest hos Freddy på Södertälje katthem.
IMG_3725
Flyttskiva, faktiskt. För i morgon flyttar fina Freddy till sitt nya hem. Tassarna i taket!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “I kväll är det fest”

    1. Lucky Freddy!
      Connie, glad to meet you! Will follow your page as well, sending healing purrs for Ginger! / TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *