Kattnatta – en underbar kväll!

Jag tog ett program och tassade in på Parken Zoos område.
IMG_5643
Det här var det första lilla djuret jag mötte:
IMG_5642
Och i vackra rabatter växte fina kattsvansar!
IMG_5646
Så hittade jag Konstiga TassAvtryck!!!
IMG_5644
Det var den här märkliga kattosaurusen som lämnat dem!
IMG_5637
Men jag tassade vidare in i Parken och träffade fina stenlejon:
IMG_5648
De var dock lite för stillsamma. Jag ville träffa busigare katter!
IMG_5649

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattnatta – en underbar kväll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *