Heja SveKatt!

SVEKATT anser att det finns anledning att allvarligt kritisera Länsstyrelsens agerande i ett fall där nära hundratalet katter avlivats hos en djurägare men denne ändå får tillstånd att ha katter kvar!!!! SVEKATT har skrivit till JO om detta och nu ser vi med spänning fram emot resultatet! Läs mer HÄR.

Det är en pinsam sanning att Länsstyrelsens inspektörer kan sätta dit djurägare för minsta bagatell som bryter mot deras TOLKNING av djurskyddslagen. Att de sedan själva bidrar till att djur vanvårdas eller tas ifrån goda hem för att gå dystra öden till mötes i dubiösa djurförvaringar tycks vara oklanderligt. Visst är det dystert att det inte finns likhet inför lagen när en djurskyddsmyndighet kan blunda för bjälken i eget öga?!!!Prosit-3

Tufft jamat SVEKATT! TassHonnör! Varför är inte reglerna lika för alla?

Hoppas du får leva, Prosit…. Han är en katt som Länsstyrelsen tagit från ett kärleksfullt hem utan att lyssna på att han behövde sin medicin ens till en början. *sniff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *