8 000 = ÅTTATUSEN!!!!

Så OTROLIGT MÅNGA INLÄGG har jag jamat här på bloggen sedan starten i oktober 2007! Det här är just exakt mitt 8 000de inlägg! Mycket bloggat är bara nöjesmjau men en hel del har frästs och morrats och kurrats av djupaste vikt och dignitet också!

gefle 7Något av det roligaste i bloggeriet är när det lett till en GOD HJÄLP för många andra behövande katter runtom i vårt land – när jag med en höjd tass kunnat samla in pengar eller mana kattmänniskor att hjälpa till på många ställen och på olika sätt, och satt en snöboll i rullning utan att ana om det skulle bli en liten snögubbe eller en lavin! Jag har varit lika glad för bådadera! *morrhårsdarr*

Men jag har inget behov av att räkna upp några dåd här eller peka på något särskilt för att synas. Jag har ju bloggen här där jag syns alldeles tillräckligt ändå. Och sanningen är ju att i själva verket har jag inte gjort mycket mer än varit förmedlare i det som alla ni andra härliga bloggvänner och underbara katthjälpare skänkt i form av saker och pengar… Jag har bara skickat allt det goda vidare! Lite som i filmen PAY IT FORWARD fast i myyyyyycket mindre skala!

TACK ALLA UNDERBARA KATTER OCH MÄNNISKOR FÖR ATT NI GER MIG, WIKKI, FÖRTROENDET ATT GÖRA DET! ♥ ETT DJUPT OCH INNERLIGT TACK!!!

Igår var matte så glad när hon kom hem från jobbet – hon hade sett en okänd kvinna i Mariebergs Galleria bärande Hittekattsbandet! En av alla er fantastiska medhjälpare!!! Och nu tänker jag fira mitt 8 000de inlägg med att dela ut pengar från vårt kära Hittekattsband:

kapten– 1 000 kr går till Göteborgs Katthjälp, till svarta honkatten Kaptens ögonoperation eller något passande behövande!
– 1 000 kr går till KattAkuten i Norrbotten som har fullt upp!
– 1 000 kr till Livbojen i Eskilstuna som kastrerar kolonikatter för glatta livet!
– 1 000 kr till Gefle katthem där bland annat 7 småttingar (Bilden ovan.) får chans till bra liv…
– 1 000 kr till Gästrike katthems missar.
– 1 000 kr till Stockholms katthem som en liten hjälp till nya katthemmet!
– 1 000 kr till KKS som har många akuta katter väntande. Hoppas ni får rädda någon mer katt från den hemska bondgården!
– 1 000 kr till Örebro katthem, till hjälp med tunga veterinär-kostnader senaste tiden…5ftyW

VARSÅGOD ALLIHOP!
Pengarna sätts över idag till respektive konto. Att få skicka en härlig summa på 8 000 kronor vidare och på detta sätt fira mitt    8 000-inlägg här och nu känns underbart i hjärtat! Tass på er! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

32 reaktioner till “8 000 = ÅTTATUSEN!!!!”

 1. WOOOO HOOOO , 8000 inlägg !
  Där ligger en annan i lä 😉
  Ett stort KATTis till alla katthjälpare som får pengar från Hittekattsbanden !
  Nospussar <3

  1. Mjau, en period skrev jag minst 4 inlägg om dagen! Numera blir det två eller tre. De ska ju innehålla nåt vettigt också! NosPuss Wikki

 2. Hurra och Ett riktigt stort Grattis och en stor tasskram. Du skriver så bra, så riklig information med många hjärtknipand inslag. Jag är så glad att jag hittade till er sida som jag följer varje dag. Ni firar väl i kväll ?!

  1. Mjau tack, det ska nog bli en skål färska räkor och lite partaj på balkongen våran! <3 TassKram Wikki

 3. Hurrjam och våra största och hjärtligaste KATTULATIONER till det 8-tusende inlägget. Och så passar vi på att rodnande tacka för att ’vårat’ katthem fick ta del av jubileumspengen. Vi hoppas att det nya huset ska göra att alla volontärerna ska kunna hjälpa ännu fler hemlösingar. Det vi vet är att de kommer att få det väldigt fint när de får flytta in, för det är det många som ser till. Både nu i planeringsstadiet och sedan när det är taget i drift.

  Tasshonnör för Wikki & Crew!

 4. Så härligt att så många kan få hjälp. Bär självklart hittekattsbandet

 5. Hurrjam för alla inlägg och alla katter som fått hjälp!
  Svanshonnörer från oss alla 3 (ja matte också fast hon inte har nån svans…)
  *nosbuffar*

  1. Mjau – tänk att ni stått ut med mig så länge! NosPuss Wikki
   PS. Tack för nyckelpigor, kom igår! Kurr!

 6. JÄTEGRATTIS till inlägg nr 8000. Jag har bloggat ett år längre men bara hunnit med drygt 2500 inlägg.
  Och ännu mer GRATTIS till alla kissar som fått hjälp via din blogg

 7. 8000 inlägg, det är helt otroligt!
  Och tänk, att ni bestämde av vår förening, Kattakuten i Norrbotten, skulle få ta del av jubileumspengarna! Hurraaaa! Tass tass snälla, vi är så stolta och känner oss hedrade av detta. Vi kämpar på, och tar hand om alla våra vänner i nöd. Jag vet hur det är att inte ha mat för dagen, jag var själv en liten fjutt då matte hämtade hem mig till Friggebodan, tillsammans med mamma och syskonen.

  Massor av kurr från norr!
  Fjutten med matte Camilla

  1. Mjau, vi räcker ju ut tassen till våra vänner när vi kan dela med oss! Det får mig att hissa stolt svans!!! TassKram Wikki

 8. Kram o jam från Livbojen såklart, du stöttar oss i vått o torrt och vi är dig evigt tacksam. Varma tassar, alla över 50 katter i Livbojen 🙂

 9. WOW 8000 inlägg. hurrjam för det, Wikki
  vi jamar som: nilsson: **Jag är så glad att jag hittade till er sida som jag följer varje dag**

  Även om inte vi och matte har så mycket pengar att vi oxå skulle vilja hjälpa till, så tycker vi att det är toppen att så många KAN hjälpa till.

  Många tasskramar till dig Wikki.

 10. Katterna på Stockholms Katthem vill också stämma in i hyllningskören och skicka ett varmt tack från ett regnigt Stockholm. Tack vare ditt och andra kattälskares bidrag är vårt nya, efterlängtade Katthem ett steg närmare färdigställandet.

  1. Å tack Pelle! *nosrodnar*
   Idag tassar jag iväg en peng till Kattstallet också i Tasseriet T18. Det gör mig så glad! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *