Pälsresande Spinnande!

Tack alla vänner som buffat iväg röster på mig i tävlingen hos Dicke Katze!
Idag sista dagen så leder jag just nu med 14 röster och det är väldigt Pirrigt!
14-U
röster, det är massor! Lova att jama till mig sedan om ni också tävlar i något, så ska jag rösta tillbaka! Tass på det!
Wikki 090426 012

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Pälsresande Spinnande!”

  1. Men hur tassar man in sig där för att rösta på dig? Måste man registrera sig/logga in för att rösta och i så fall står det Wikki vid din bild så vi inte råkar rösta på fel katt? Det vore ju inte så skojsigt!
    Kurrelisvansvift! ♥

    1. Mjau, man registrerar sig här: http://www.dickekatze.com/register-2/ och så får man ett bekräftelsemail när det är klart, sen är det bara att rösta! <3 NosPuss Wikki
      PS Ni känner igen mig på bilden! Står i min svartvita elegans och promenadsele vid ett blått farthinder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *