Matte – kan vi inte skaffa en större vattenskål?!

Wikki 080711 129

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Matte – kan vi inte skaffa en större vattenskål?!”

  1. Det var en väldigt stor vattenskål ni har. Är den på landet? Våra vattenskålar är betydligt mindre, ja väldigt mycket mindre. Dels har vi vattenglas lite var stans och dels dricker vi ur samma skål som Belle, hunden. Sedan har husisarna en stor glasskål i sitt kök och för det mesta är dörren öppen mellan våra ”hemma” – dock inte idag för Sixten och Philemon har haft en liten dust – inte regelrätt slagsmål, men vassa klor och Philemon har ju ingen päls, så han har fått diverse sår här och var och de måste få vara ifred och läka.

    Kurr

    1. Men Philemon då… Mjooo, det där är Landetvattenskålen. Fast oftast är den täckte med säkerhetstäcke så att inte små djur som jag ska trilla i. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *