Mysig baksida!

Matte lade ut en matta på vädring på balkongen medans hon städade. Den blev KVAR där – hon får INTE flytta bort den! Mattan SKA ligga med baksidan upp:
IMG_4977
Den är nämligen helt underbar skön att kloa i!
IMG_4981

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mysig baksida!”

  1. När husse och matte tvättat trasmattor och kommer upp med dem från tvättstugan, hoprullade, då har vi världens bästa klös”brädor”!!! Det dröjer ett bra tag innan vi tillåter att mattorna läggs på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *