Men katten Jansson är igenkänd!

IMG_4858
Matte Maria och husse Björn har profilerat  vår vän Jansson noga:
IMG_4859
Det går liksom inte att ta fel! Och snart är han kattmorfar också!! IMG_4861

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Men katten Jansson är igenkänd!”

  1. Mjau, svårt att vara inkognito när man är så snygg som jag! *BONK* AJ, Pejst, slåss inte!!!

    1. Mjau, ni kommer snart att vara utskåpade i alla fall av Bettys blivande bebisar, gissar jag?!! Nä, jag skojar: Kattkommando Mosås regerar som helhet! *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *