Lite vackra utställningskatter från helgen

Men vi missade att köpa program, så det är lite osäkert vad vissa katter heter! Jag tror det stod ”Teoline” på den här vita skönhetens bedömningssedel – men det kan ju vara namnet på den svarta kompisen i hängmattan också?!
IMG_4895 IMG_4890 IMG_4879
Så här förbryllad blev en liten perser för kameran:IMG_4878
Barossa eller Barbossa heter den här pantern:
IMG_4871
Här leker Almondo tittut!
IMG_4867
Medans kompisen Curt snarkar i sandlådan!
IMG_4865
Lilla Queen visar att hon är en drottning:
IMG_4863
Cosma däremot har byggt bo och kikar fram:
IMG_4854
Mer sköna katter kommer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lite vackra utställningskatter från helgen”

  1. Såg i resultatlistan att den vita kissen, en Norsk skogkatt, heter (N)Migoto’s Teoline och var en kisse från Norge som blev BIS. (N) före stamnamnet betyder Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *