Fynd till Jansson btw!

DSC00035 (2)
Kolla, kompis! Du som kör med så cool arméstuk när du är på utställning: Kamouflagemönstrade leksaker! (Stora matte hittade dem på Plantagen i Eskilstuna och messade bild till mig.)

Hm, kul namn på dem också: ”Ball med snor” och ”Sekk med snor”…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Fynd till Jansson btw!”

  1. Nu måste du vara fel ute Wikki?

    Besviken, Trodde du stod för liv?

    Att promota arm’e produkter som för tankar till dödande av civila liv som sker dagligen av Sveriges samarbetspartners känns osmakligt. Stora matte borde be butiken skicka tillbaka produkterna.

    Hoppas att No-kill policy också omfattar våra tvåbentingar.

    Darrande tassar (vi är rädda om husse)

    1. Som i alla sammanhang kan man se saker på olika sätt – för mig är detta bara ett mönster precis som skotskrutigt, tabby eller småblommigt, inget som jag associerar med något ställningstagande… Jag tänker inte eller ser helt enkelt inte KRIG eller DÖDANDE i kattleksaker med kamouflagemönster. Jag ser bara kattleksaker – och vill bara fortsätta se kattleksaker!
      Att jag står för No Kill i alla sammanhang tycker jag heller inte finns några skäl att ifrågasätta, och det tror jag ni vet mycket väl! Att jag visar bilder på kattleksaker som matchar katten Janssons ”outfit” kopplar jag till den fredliga sidan av tillvaron enbart. Det betyder inte alls att jag promotar ”dödande av civila liv som sker dagligen av Sveriges samarbetspartners” – för det senare är helt okänt för mig… Det kanske kan synas naivt, men så enkelt är det.
      NosPuss Wikki

      1. Krigsleksaker legitimerar tyvärr det våld som utförs av stater idag. Gör det mer ok då man känner igen dem som lek. Finns bättre leksaker för katter o barn!

        Sverige är i krig idag!

        Motståndet har USA bestämt på lösa grunder som vi i Sverige inte ifrågasätter.

        Människor o djur drabbas av vår brist på frågor till dem som utsätter oss för fara!

        Önskar fler ställer frågor så våra politiker får svara för sina handlingar, gäller även Eskil som har en ny djurskyddslag som väntar.

        Tassar

      2. Ps. Vår f.d. Kapten husse sa upp sig från försvarsmakten när vår regering krävde att vi skulle föra krig som andra stater initierat (USA).

        Han var med för att försvara oss, inte att föra krig åt Amerika.

        Nu är husse helt fokuserad på att försvara oss o se till att vi mår bra. Då Vilda ligger över krukan med wikkigräs känns plantering av matta på balkongen prioriterad. Dags o hitta leverantör av rullgräs.

        Tassar

        1. Mjau, det är mysigt att ligga i en gräsrugge! *kurr* NosPuss Wikki
          PS Vår husse och matte är också inriktade på att försvara oss – och alla behövande katter!

  2. Våran matte som är norska från början förstod inte vad som var roligt. Inte förrän vi sa att hon måste läsa det på svenska fattade den tröga människan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *