Förlåt Jam

Att jag inte har tid att svara kommentarer! Jag har fullt upp med att trösta matte och vakta huset! Igår fick matte något av panik igen – brandkårens sirener ljöd på nytt här i grannskapet, och direkt var matte på helspänn! Nu brann det lite i ett flerbilsgarage på Strofgatan. Vi blir så rädda när de där sirenerna hörs!!!

Hinner knappt blogga heller – det ska packas Hittekattsband och ordnas med lotterivinster. Plus hinna tvätta mattes jobbkläder och så ska jag ju ha mina promenader! Igårkväll hade jag träff med alla de små söta grannbarnen i  lägenheten mitt emot också och håller på att lära dem hur man umgås med en snäll katt – de tror att jag är JÄTTEFARLIG! Lite av en kul kulturkrock, men ett äventyr!

Så vi får se om jag lyckas jama något från dagens utställning! Tass på er!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Förlåt Jam”

    1. Mjau, att hålla matte i tassen är mitt viktigaste jobb! Sedan kommer att sköta om så hon fullgör sina uppdrag i kattvärlden i sin tur! NosPuss Wikki

    1. Mjau, idag ska jag försöka jama i fatt kattentarer i alla fall! Tack för tålamodet, alla vänner! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *