Elin Elin Elin tack för buskul saker!!!!

Nu har Stora matte äntligen tagit hit våra fina leksaker!IMG_4739
Det står Wikki på min! Nova, har du fått fnatt?!
IMG_4743
”Min, bara min!”
IMG_4746 IMG_4748 IMG_4749
Mjau vad du härjar, lillasyster! Jag ligger här och vaktar min fina kuddsak. Kurr!
IMG_4753
Nova ÄLSKAR sin kuddis! HurrJam vad lycklig hon blev!
IMG_4754

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Elin Elin Elin tack för buskul saker!!!!”

    1. Mjau, Nova har försökt putta till sig min kuddis också, det får hon väl inte?! Det står ju Wikki på den! TassKram Wikki

      1. Nä, hon får nöja sig med sin egen, rättvist ska det vara! Jag testade e gång att hälla ut en hel kasse med ssådana leksaker hos mamma och pappa och stora Zorro vältrade sig genast ner i dem och morrade åt den katt som kom nära. ”Mina, bara mina!”

        1. Mjau, Nova och jag leker mycket med varandras saker, vi kan dela! Men Nova är den som leker mest. Putta ned saker från balkongen via springan vid kanten är en kul lek… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *