Tävla med Pussi om kattbus!

bus
Om din kisse äter Pussi blötmat i 12-pack, så kan du spara streckkoden och skicka in en berättelse på 50 ord om din katts bästa Bus – och vinna ett snyggt klösträd! Du hittar tävlingen HÄR! Lycka till!

Själv har jag skickat in min berättelse om när jag låtsas vara hund och sätter myror i huvudet på jyckar som jag möter när jag är ute och vallar matte i koppel…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävla med Pussi om kattbus!”

  1. Den tävlingen måste jag be matte tassa in till, småkillarna äter bara pussis blötmat och busiga är dem… *fnissjam*
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *