Promenad värd att vänta på!

Matte var på jobbet och serverade käk till hungriga kunder, men Stora matte kom till oss efter att hon varit på Conventum Arena och byggt upp katthemmets monter till i morgon. Efter att åskregnet slutat så gick vi ut på en lång tur:
IMG_4697
Det första vi gjorde var att träffa på den här stiliga men blyga killen:
IMG_4698
Sedan följde förstås gräsmumsning, regnvått gräs är krispigt och gott!
IMG_4707
Jag hittade en mysig krusbärsbuske att ligga under en stund!
IMG_4712
Den var full av goda dofter – från den svartvita killen kanske!
IMG_4717
Sedan hängde Stora matte och jag på bänken ett tag också. Artiga grannbarnen kom och klappade mig fint och försiktigt.
IMG_4726
Jag låg nog en halvtimme här och dinglade med svansen…
IMG_4728
Ah, sedan gick vi in och letade godis i matskåpet. Stora matte är bra på att dela ut godis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *