Rädd kisse rymde under branden…

Matte fick just höra att en skrämd katt slet sig från en person som flydde från den brinnande huslängan på Balladgatan! Stackars kisse, hoppas den hittas snabbt!

NA har film från branden, jättehemskt! Vi är så tacksamma att det inte är i vårt hus och att matte är här hemma hos oss just nu! Men usch vad hon stinker brandrök…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rädd kisse rymde under branden…”

  1. Ryser..Minns när min dotters hem brann ner till grunden 🙁
    Stackas människor. & djur……

    1. Mjau, matte här är väldigt skärrad och nu vill vi faktiskt FLYTTA härifrån! NosPuss Wikki

  2. Wikki och Nova, säg till matte att en brand kan hända var som helst om olyckan är framme. Det brann 2 hus ifrån oss för några år sedan. Som tur var klarade sig alla, både 2- och 4-beningar i det huset men några fick hitta andra ställen att bo på väldigt länge.

    Vi hjälper er att tröstespinna för eran matte <3

    1. Mjau, matte är alldeles förstörd av tanken att behöva åka och jobba i morgon och behöva lämna oss hemma kvar… Men husse ska visst vara ledig så vi är ju ändå trygga. Men det är otäckt för våra människor att ha den där oron hela tiden! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *