Branden fortfarande i full låga…

karta
Nr 16 är tömd och inga människor skadade men hela taket brinner än. Nr 18 evakuerades för säkerhets skull och alla hus 15-21 påverkas av röken.  Det pratas om att nån grillat på balkongen men det är inte säkert att det stämmer. Matte är ute och vaktar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Branden fortfarande i full låga…”

  1. Hoppas verkligen att ingen vare sig på 2 eller 4 ben har kommit till skada! Tröstbuffar till dem som nu är hemlösa. Hoppas det snabbt går att få fram någonstans att bo.

    1. Vinden ligger bort från vår balkong som tur är. Hade det varit värre så hade matte nog evakuerat oss till Landet eller nåt sånt!!! *morrhårsdarr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *