Fy för Royal Canins ”tävling”!??

rc1rc3På FaceBook cirkulerar en ”tävling” (LÄNK HÄR) där man kan vinna en årsförbrukning hund- eller kattmat hos Royal Canin… Men när man kommer in i tävlingen så får man reklamerbjudanden samt ska lämna högst personliga uppgifter! T ex:rc2

Det är mer en säljkampanj för diverse saker och varor, allt rån bokklubbar och lån till bantningspreparat. Jag undrar just om Royal Canin verkligen ställer sig bakom detta???!

TASSEN NER för sånt här! Morr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fy för Royal Canins ”tävling”!??”

  1. jo tack,jag var med i denna tävling och nu får jag galet mycket reklam både på mail och mobilen ringer hela tiden!faktiskt funderar jag på nix för mobben,då får dom inte ringa mig
    usch,undrar om det är en tävling eller bluff?

    kramar från jakangänget

    1. Mjau, jag tycker det är vilseledande, för det är verkligen ingen ”riktig” tävling!!! Morr! NosPuss Wikki

  2. Har sett sådana tävlingar för andra saker också och tycker absolut inte att det är tävlingar utan mer ett sätt att sälja reklam 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *