Snart dags för utställningsjobb igen!

nerk2Nu håller matte och Stora matte på för fullt med att förbereda till nästa viktiga helg den 15-16/6 – det är slitsamt med tacksamt och alldeles fanTASStiskt roligt att ha en monter för Örebro katthemNERKs utställningar! Massor av kattälskande människor träffas och många av dem räcker ut en hjälpande tass!

Så om någon vill skänka kattsaker eller annat fint som vi kan ha till lotterivinster till katthemmets bord (Gärna sådant med kattanknytning, men vi behöver också lite roliga barnsaker till de yngres lotterier, som gosedjur och leksaker!) – kontakta Stora matte Inger på mail bloggkatten@hotmail.com så försöker vi ordna ett sätt att ta emot dem som blir praktiskt! ♥

Den här gången är det en norsk skogkattspecial på utställningen, och det serveras garanterat hembakat fikabröd och annat gottis i serveringen som bl a Betty Krokodillans matte hjälpt till att baka, bara det är ju lockande utöver alla fina katter man kan träffa!

Och naturligtvis kommer det att finnas Hittekattsband att köpa! ♥ Vi ses väl?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Snart dags för utställningsjobb igen!”

  1. Vi har tänkt komma, både gammelmatte och jag – men en av oss måste stanna utanför och hålla Belle sällskap i bilen. Vi får turas om att komma in – hihi!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *