Trötta idag

Oj så snurrigt det kan bli ibland! Matte jobbar ju som sagt dagtid och husse mest nattetid. Men igår morse kom Stora matte drällande också, och kom in och pratade med oss… Dock hade hon inte tid med ute-promenad med mig, hon skulle förbi mattes jobb och hämta något viktigt:
IMG_4513
Nämligen våran present till Klosterkatternas Gammelmatte Gitte: En origamistjärna (Eller origamiboll?!) som matte tassat ihop, specialdesignad! Stora matte fick nämligen ta med Wikki FlatCat och representera oss alla vid festandet i Otterbäcken!IMG_4449

Det var en glad gammelmatte omgiven av många nära och kära!
IMG_4497
Kan ni tänka er – hon fick BLÅA ROSOR! Helt fanTASStiska!!!
IMG_4455
Och så här omfattande var den välsmakande festbuffén som Carina lagat till sin mor med gäster:
IMG_4539
Det var inte bara människogäster, Belles flock kom också, ett helt hunddagis!
Klockan var ganska sent innan matte slutade sitt jobb och kom hem. Och ännu senare kom Stora matte efter avslutat Otterbäckskalas hem till oss. Tror ni det blev nån promenad nu då? Nej, de var så trötta! Mjau, jag fick bädda ned Stora matte i gästslafen och bota hennes ”för mycket i solen”-huvudvärk med tasspåläggning!
IMG_4575
Sedan var det bara att jama igång mattarna i morse, min matte åkte till jobbet och Stora matte hem till Tanja. Men idag är husse hemma och jag ska ta ett snack med honom om det akut nödvändiga i en långpromenad ute i solskenet!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *